Зашто Ваш Таттоо Артист треба да се вакцинише против хепатитиса

Ово постаје још важније као болест и инфекције су брже шири сваки дан, и несигурно тетовирање убрзано постаје кривац кривим за стварање потребу за таттооистс да се вакцинише против хепатитиса за сопствену заштиту и заштиту својих будућих клијената.

Нажалост, то није уобичајена пракса широм света још. Многи студија још увек не практикују ову безбедносну меру. То не мора да значи да су несигурни, иако вежбају се то стави ум клијента на једноставност. Ако нису вакцинисана, само будите сигурни да се прате друге безбедносне смернице како би се спречило унакрсна контаминација.

Ако они тврде да се вакцинише, никада није само узети ничији реч. Да ли они имају доказ? Могу ли да вам покажем код доктора рекорд доказивање да су вакцинисана. Ако вам кажем да се не сећам, вероватно лажу. Када сам отишао у моју Хеп Б вакцинације, рекао сам доктору нисам била сигурна да ли сам икада добила једна или не. Она је рекла Дефинитивно бих га се сетим да ли сам имао - да је серија 3 фотографије датим током 4 месеца временском периоду. То није нешто што се дешава само да убаци нечији ум.

У данашње време, препоручљиво је да свако има вакцинишу против ове болести. Не би шкодило да се уверите да ти вакцинисана пре него што добијете нову тетоважу.

Овај унос је објављен у Таттоо 101 Боокмарк. Пермалинк .

Коментари су затворени.