Konvencionale Ear Piercing Guide - Tragus & Anti-Tragus

Tragus

Tragus është një shtresë e trashë e kërc vetëm nën sorrë. Ashtu si sorrë, disa do të jetë më e lehtë për të hyj në qoftë se tragus është më e theksuar. Në ato me tragus të vogël, ajo mund të jetë më e vështirë të hyj.

Disa njerëz raportojnë dëgjuar një "pop" tingullin në veshin e tyre gjatë procedurës, edhe pse kjo nuk është gjithmonë rasti. Ky zë mund të befasoj ju, kështu që të jenë të përgatitur dhe të përpiqen për t'u çlodhur.

Recommended Bizhuteri Starter: 16-12 matës CBR ose mini barbell lakuar

Vlerësohet Shërimi Time: 2-12 muaj

Anti-Tragus

Parashtesa "anti" është përdorur me mprehtë për të përshkruar një hyj që ndodhet përballë mprehtë origjinal mban emrin e saj. Për shembull, anti-tragus është përballë tragus.

Kjo hyrje ishte postuar në Body Piercing 101 . Bookmark Permalink .

Komentet janë të mbyllura.