Getting një tatuazh - proces hap pas hapi

Dokumentet dhe pagesat

Nëse jeni duke menduar në lidhje me marrjen tatuazh tuaj të parë, por janë të panjohura me procesin, mendimi mund të takohet me pritje. Frika e panjohur ndonjëherë mund të na mbajnë prapa nga duke bërë gjëra që me të vërtetë duan të bëjnë. Ju mund të jetë i shqetësuar se ajo do të dëmtojë shumë. Ju mund të jetë i shqetësuar se ju nuk do të dini në qoftë se artisti ka bërë diçka të gabuar.

Gjëja më e mirë që ju mund të bëni është të edukojë veten në procesin e aplikimit tatuazh, dhe në këtë mënyrë ju do të jetë i përgatitur dhe e di se çfarë të presin kur rri ulur në karrige e artistit. Pra, si është një tatuazh aplikuar në lëkurë? Nga fillimi në fund, këtë artikull do t'ju tregojë saktësisht se si lëkura e njeriut është shndërruar në një punë të bukur të artit.

Ju lutem kini parasysh që të përshkruajë e mëposhtme përshkruan situatën më të favorshme për të gjetjes së një tatuazh. Nuk do të jetë gjithmonë dallime ndërmjet një artist dhe në tjetrën, por çdo devijimit të madh nga këto udhëzime mund të tregojë një problem.

Pasi të keni vendosur në hartimin tuaj tatuazh dhe artistit tuaj, ju do të kërkohet për të treguar identifikimi të vlefshëm për prova të moshës. Ju gjithashtu mund të kërkohet për adresën tuaj dhe numrin e telefonit, kështu që artisti juaj mund të lidhen me ju në të ardhmen, nëse duhet të jetë. Në shumicën e studiove, pagesa duhet të bëhet para se të kryhen shërbimet. Kjo është deri në çdo studio të vendosë se cilat metoda e pagesës që ata e pranojnë. Çfarëdo metoda që ju paguani me, sigurohuni që ata të ju jap një faturë.

Kjo hyrje ishte postuar në tattoo 101 . Bookmark Permalink .

Komentet janë të mbyllura.