Monroe Piercing Izkušnje

Tako kot mnoge otroke moje starosti (15, skoraj 16) Imam interes piercingi. Iz tega, kar sem naredil moj najbolj priljubljen od vseh je moj monroe piercing (simulirani lepota znamka nad zgornjo ustnico). Medtem ko je večina deklet dobili svoje bellybuttons prebodli imam interes, piercingi, ki niso tako pogosti, kar je razlog, zakaj sem dobil moj monroe piercing pred dvema mesecema.

Vse se je začelo približno en mesec pred božičem. Bil sem že srbi za novo piercing. Najprej sem želel moj jezik storili, vendar so bili DEFINATE NO. Torej, sem se odločil za manj mainstream eni in prosila za Monroe piercing. Moji starši so sprva rekel ne, ampak po štirih tednih sprašuje, znova in znova se je pokvaril in je rekel ja. Dva dni po božiču, moja mama je dejal, da bi lahko šla po mojem zobozdravniku in dobil moj piercing. Medtem ko se pri zobozdravniku sem bil ob drugi misli o mojem piercing. Kaj pa, če boli res slabo? Kaj pa, če prebijalo zamoči in mora to storiti še enkrat? Po teh skrbi sem chickened ven in vprašal zobozdravniku, da Zanijemio območje prihodnjega luknjo, in je to storil.

Flash za eno uro naprej in stojim na okencu pobiral moje labret. Pobral sem navaden kirurškega jekla eno z majhno vijolično žrebec v žogo. Po tem sem imel 15 minut počakati, ampak na koncu je moj trenutek prišel. Me je vodila v majhno sobo z oknom, ki ga na stol, tako da lahko druge stranke gledajo piercingi, če vas ne moti. Prebijalo, ki je izgledal kot Alec Baldwin, skrbno izbral iglo in je prepričan, da je desna stran. Po čiščenju vse, kar je rekel "Ok, pusto nazaj malo (tako, da bi dobili boljšo kot) in zaprite oči." Mislil sem, da sem slišal nekakšen hrup pop po igla šla skozi mojo kožo (vstavi iglo notranjosti ust za izhod izven obrazu), vendar nisem. Po odprtju moje oči se spraševala, če je bilo konec sem pogledal naravnost v ogledalo in videl mojo lepoto oznako. Nekajkrat sem se odpira in zapira usta, občutek ravno nazaj z mojim gumi. Se mu je zdelo zelo čudno, ampak kul.

Po prejemu list za čiščenje in nekaj soli, da se pomešajo v vodo za izpiranje z prebijalo mi je povedal, kakšno milo za uporabo (anti-bakterijski kot Dial ali Softsoap) in mi je rekel, da lahko uporabite kakršnokoli ustno vodico, dokler se to ne zgodi imajo alkohola v njem. Prav tako mi je rekel, da bi rad, da poberem nekaj ibuprofena za oteklino.

Po debitant moj piercing začetku sem dobil čudne poglede in pripombe, ki sem še vedno. Moj piercing zacelila res dobro in končal zdravljenje v 3-4 tednih. Imam še naročiti posebej izdelan labret za moj Monroe, vendar sem se zabavajte spreminjajoče kroglice tako da moj monroe je drugačen, potem je večina ljudstva ". Videl sem samo eno drugo dekle v mojem mestu z eno, tako da se počutim zelo edinstven, saj piercing je tukaj ni zelo priljubljen.

Edina stvar, ki sem še vedno sovražim, ker bo moj piercing je, ko ljudje vprašajo neumna vprašanja, kot so: "Ali veš, da imaš kos kovine nad ustnico" Jaz bi priporočal to piercing za vsakogar, ki želi, da bi dobili eno. To je res lepa in jo naredi bolj edinstven. Tudi, kadarkoli kdo je na področju Ames, Iowa, ustavite na področju azila v kampusu mestu. Delavci so profesionalni in kul, plus nastavitev je zelo sterilen.

- Sara S.

Ta vnos je bil objavljen v Body Piercing 101 . Zaznamek permalink .

Komentarji so zaprti.