Getting Tattoo - proces Step by Step

Dokumentacijo in placevanje

Če razmišljate o pridobivanje svoj ​​prvi tatu, ampak so seznanjeni s postopkom, bi mislil, da si srečal s predvidevanjem. Strah pred neznanim nas lahko včasih zadrževal od počne stvari, ki jih resnično želite storiti. Lahko bi bil zaskrbljen, da bo bolelo preveč. Lahko bi bil v skrbeh, da ne bi vedel, če je umetnik delal kaj narobe.

Najboljša stvar, ki jo lahko naredimo je izšolati o postopku prijave tetoviranje, in na ta način boste pripravljeni in vedeti, kaj lahko pričakujete, ko sediš v umetnikovem stolu. Torej, kako je tattoo nanesemo na kožo? Od začetka do konca, bo ta članek vam bo natančno povedal, kako je človeška koža preoblikoval lepo umetniško delo.

Prosimo, imejte v mislih, da sledi oris opisuje najbolj ugodne razmere za pridobivanje tatoo. Vedno bodo razlike med enim umetnikom in zraven, ampak vseh večjih deviantnosti iz teh smernic, lahko kaže na težave.

Ko ste se odločili na vaš tatoo design in vaše umetnik, boste morali pokazati veljavno identifikacijsko številko za dokaz o starosti. Morda boste morali tudi za vaš naslov in telefonsko številko, tako da vaš Umetnik lahko v stik z vami v prihodnosti, če je potrebno. V večini studiev, se mora plačilo opraviti, preden so storitve opravljene. To je do vsakega studia se odloči, kateri način plačila sprejemajo. Ne glede na metodo, ki jo plačate z, poskrbite, da vam prejem.

Ta vnos je bil objavljen v Tattoo 101 . Zaznamek permalink .

Komentarji so zaprti.