Dr. Numb Tattoo og Body guide Piercing

Denne siden vil sette deg på rett vei til å lære om tatoveringer og / eller piercinger i en enkel, men omfattende format. Disse artiklene er utformet med nybegynnere i tankene, og er skrevet for å gi nødvendig informasjon uten å være altfor tyngende med unødvendige detaljer.

DR. Numb aktuell bedøvelse CREAM

Lokalanestetikum Tattoo
Piercing Tattoo Removal
Hårfjerning Voksing
Permanent Cosmetics Andre mindre kirurgiske inngrep

Piercing 101

Tattoo 101


Piercing 101 - Planlegging, Komme og Omsorg for en ny Piercing

Hvis du er interessert i å få en piercing, men er ikke sikker på hvor du skal begynne, er du på rett sted. Disse sidene vil hjelpe deg å lære det grunnleggende piercing å hjelpe deg å ha en god opplevelse.
Hvordan Trygg Strekk en Piercing
Hvis du er interessert i å strekke en piercing, er det ting du trenger å vite før du tar en endelig beslutning. Denne artikkelen omhandler de beste og verste måtene å strekke en piercing og gir forslag til hvordan å avgjøre om stretching er det riktige valget for deg.
Body Piercing grunnleggende for nybegynnere
Hvis du tenker på å få en piercing og har spørsmål du trenger svar, vil denne indeksen lede deg til den informasjonen du trenger.

Alt om Nipple piercing
Som svar på de mange e-postene jeg har mottatt, her er de vanligste brystvorte piercing spørsmål besvart.
Pinlige spørsmål!
Det er noen spørsmål om å få en tatovering eller piercing som er vanskelig, selv flaut, for å spørre. Men det betyr ikke at de ikke er gyldig og viktig. Her finner du disse spørsmålene, og svarte, for deg.
Genital Piercinger for Menn og Kvinner
Hvis du tenker på å få en piercing i genital regionen, er det flere ting du bør vurdere først. Finn ut hva piercinger er tilgjengelige og hvilke mulige risikoer og begrensninger gå med hver av dem.
Hvordan du uttaler Labret Do?
Det kan virke som et dumt spørsmål, til du finner ut svaret.
Hvordan åpne og Endre ditt CBR Smykker
CBRs (captive vulstringer) kan være litt vanskelig å ta ut og sette i. Selv om det er alltid lurt å la piercer gjøre det for deg, det kommer en tid da vi alle har til å endre våre egne smykker. Minst lære hvordan du gjør det riktig, slik at du ikke skader deg selv eller ødelegge dine smykker.
Piercing - The Gun Vs. The Needle
Den piercing pistol er mye brukt i kjøpesenter og varehus - og profesjonelle piercing artister ønsker å se det utestengt. Hvorfor? Finn ut hvorfor pistolen er så farlig og hvordan nålen sammen.
Piercing Gallery
Hvis du ønsker å få ideer til piercinger, eller du bare ønsker å se hvordan en bestemt piercing ser ut i "real life", sjekk ut galleriet. Innsendt av fans og artister fra hele verden.
Piercinger for nybegynnere
Denne guiden til konvensjonelle piercinger vil komme i gang i riktig retning. Finn ut hva du trenger å vite før du la en fremmed stikke hull i deg.
Piercing i øret - Hva og hvor de er
Vet du hvor mange mulige piercinger det er i en liten øret? Kjenner du konkylie fra daith? Hvis ikke, er dette detaljert informasjon guide til øret for deg.
Bør du Tips Din tatovering eller piercing artist?
Skulle du tips din tatovering eller piercing artist? Finn ut hva de profesjonelle tenke på det og hvordan du kan gi det beste tipset uten å bruke en ekstra krone.

Tattoo 101 - Planlegging, Komme og Omsorg for en Tattoo

Hvis du er ny til ideen om å få en tatovering, det er mye mer du trenger å vite enn bare hva design du ønsker å få. Her er det grunnleggende du trenger å vite før du tar skrittet fullt ut.
Hvordan ta en Good Clean Picture of Your Tattoo
Tar en god, ren bilde av tatoveringen din trenger ikke å være vanskelig, men det er mange vanligste feilene folk gjør som resultat i dårlig kvalitet. Her er noen tips om hvordan du tar et bilde av tatoveringen din som gjør kunstnerens arbeid rettferdighet.
Tattoo Etikette - en tattoo artist Vents Om Respektløse klienter
Når en tattoo artist gjør en feil, blir det nyhetsinnslag. Men de fleste tatovører håndtere en masse irriterende klienter på en daglig basis, og ingen noensinne betaler oppmerksomhet. Hver nå og da, får en kunstner til et punkt der de har tatt så mye som de kan håndtere, og de har til å lufte. Og i mellom banneord og roping, det er visdomsord som vi alle bør ta til hjertet. Her er noen perler av visdom fra en tattoo artist på kanten.

Complete Guide til å få en tatovering
Hvis du har spørsmål om å få en tatovering, dette er hvor du vil finne svar.
Hvilke Hurts More - Disposisjon eller skyggelegging?
Har skyggelegging av en tatovering skade mer eller mindre enn skisserer?
Får en Tattoo - Den trinnvis prosess
Bilder og explanantions av hele prosessen med å få en tatovering fra å fylle ut papirene til å gå ut med friskt nytt blekk.
Nybegynners å få en tatovering
Hvor du skal begynne og hva du skal gjøre om du får din første tatovering. Svar på vanlige spørsmål, og livreddende informasjon du ikke engang visste du trengte.
Flash Faux Pas og Tattoo Etikette
Noen mennesker har blitt veldig lat og stole for mye på flash for å velge sin tatovering design - eller verre, stjeler de andres tatovering.
Blodgivning og Tatoveringer
Dessverre, nye tatoveringer og blodgivning bare ikke bland. Hvis du vurderer enten en i nær fremtid, her er litt mat for tanken.
Body Art for nybegynnere
Denne funksjonen er utviklet nettopp for nybegynnere. Det svarer på de vanligste spørsmålene og enda noen ting du ikke visste du trenger å vite. Lær hvordan du velger en ren studio og en anerkjent artist for å holde fra å få en sykdom eller dårlig tatovering.
Bullsh% #! - semi permanent Tatoveringer
Til tross for ryktene om at det er en slags semi-permanent tatovering som bare varer noen måneder eller år, er det ikke noe mer enn en svindel.
Kjøper Beware: Vit hva du får
Før du får det hyggelig kinesisk eller Kanji tatovering, sørg for at du vet nøyaktig hva du får, eller du kan ende opp med rød i ansiktet.
Overbevisende foreldrene dine?
Du vil ha en tatovering eller piercing virkelig ille, men mamma og pappa sier nei. Hvordan kan du overbevise dem om å la deg få det gjort? Her er noen nyttige tips for å resonnere med folk.
Pinlige spørsmål!
Det er noen spørsmål om å få en tatovering eller piercing som er vanskelig, selv flaut, for å spørre. Men det betyr ikke at de ikke er gyldig og viktig. Her finner du disse spørsmålene, og svarte, for deg.
Hvor mye koster det virkelig vondt ???
Hvis du er bekymret for smerte involvert i å få en tatovering, la dette hjelpe deg sette din frykt. Det hjelper deg å sette smerten i perspektiv og gi deg andre ting å fokusere på.
Blekk kjemi - Hva er i Tattoo?
Det du ikke vet kan skade deg - fra Chemistry Guide, Anne Marie Helmenstine.
Aktuelt anestetika som Emla krem ​​og lidokain er fantastiske produkter for medisinske pasienter, men de har noen plass i tatoveringen bransjen?
Personlige attester og Erfaringer
Fortsatt ikke sikker? Les disse erfaringene og få noen praktiske råd fra andre som allerede har "vært der".
Bør du Tips Din tatovering eller piercing artist?
Skulle du tips din tatovering eller piercing artist? Finn ut hva de profesjonelle tenke på det og hvordan du kan gi det beste tipset uten å bruke en ekstra krone.
Tattoo Gallery
Hvis du leter etter ideer for tatoveringen din, sjekk ut galleriet. Bla gjennom bilder av tatovering kunst innsendt av artister og fans fra hele verden. Se flott arbeid fra noen av de beste artistene.
Tatoveringer og Tanning
Hvis du har tatoveringer du ønsker å holde utkikk hyggelig, kan det være lurt å tenke to ganger før du sole seg eller gå til solarium.
Tatoveringer: No Hands, ingen Feet, No Face - Hvorfor?
Mange studioer har retningslinjer mot å gjøre tatoveringer på hender, føtter eller ansikt. Noen kunstnere føler sterkt nok om det å slå ned potensielle virksomheten ved å nekte å gjøre denne typen tatovering. Men hva er så farlig?
The Tattoo Process
Vet ikke hva du kan forvente? Denne artikkelen forteller deg trinn-for-trinn, med bilder, nøyaktig hvordan en tatovering er brukt fra begynnelse til slutt.
Vekt svingninger & Stretch Marks
Flere svar på dine pinlige spørsmål, er denne ukens fokus på vekt svingninger og strekkmerker. Hvordan kan de påvirke en eksisterende tatovering, og kan strekkmerker bli tatovert over?
Hva du bør vite om Ta Moko (Maori) Tattoo
De sier at imitasjon er den sincerest form for smiger. I noen tilfeller er dette sant. Men det finnes også tilfeller når imitasjon er faktisk en fornærmelse, ikke smiger. Maori Ta Moko er en av disse forekomstene.
Når er det trygt å barbere igjen?
Halm kan være kløende og irriterende, men det sikkert slår en havarert tatovering fra tidlig barbering.

Kommentarer er stengt.