Wanneer is de beste tijd van het jaar om getatoeëerd?

De meeste mensen denken dat het krijgen van een tatoeage in het voorjaar en de zomer, als het warm is uit, ze dragen shorts en tank tops en willen pronken met meer vlees. Dan wanneer koeler weer komt rond en de lange mouwen en een lange broek naar buiten komen, het idee van het krijgen van getatoeëerd verdwijnt.

Koele weer Maanden zijn Best
Maar eigenlijk, herfst en winter is de beste tijd van het jaar om een ​​tattoo te krijgen. Waarom? Allereerst zijn u en de kunstenaar gaat een stuk comfortabeler zijn. Hoewel tattoo studio's zijn voorzien van airconditioning in de zomer, is het moeilijk om ze koel te houden in een bedrijf waar de deuren worden voortdurend geopend. Tijdens de winter zijn de studios veel meer gematigde en het is een stuk gemakkelijker voor de kunstenaar om zich te concentreren als ze niet hoeven te vegen zweetdruppels te houden van hun voorhoofd.

Een andere goede reden is om de genezing te overwegen. De minder blootstelling van uw huid krijgt om de elementen, hoe beter je tattoo zal zijn om te genezen. Zweet kan een nieuwe tattoo verergeren en zo kan de zon. Tijdens de winter, is je lichaam niet zo veel blootgesteld aan deze dingen en tatoeages kan veel sneller genezen zonder zo veel kans op infectie.

Uiterlijk is ook een goede reden. Tijdens het genezingsproces, je tattoo gaat door een paar "lelijke" stadia - korstvorming, peeling, de werken. Als je je tattoo tijdens de koudere maanden, zal het worden gedekt gedurende deze genezingsproces en tegen de tijd dat de zomer rond rolt - uw kunstwerk zal volledig genezen en klaar om te pronken!

Wachttijd is een ander ding om te overwegen. De winter is de langzamere seizoen voor de meeste studio's, wat betekent dat je niet hoeft te wachten achter een groep mensen om je kunstwerk gedaan. Tijdens de drukkere seizoen kunt u wachten maar liefst 2-4 uur, terwijl de kunstenaars bezig zijn met andere klanten, of u kunt zelfs op een wachtlijst te komen. Kunstenaars zijn niet zo gehaast tijdens dit seizoen en is het makkelijker voor hen om u hun onverdeelde aandacht te geven.

Een waarschuwing in gedachten te houden
Een nadeel aan het krijgen van een tattoo in de winter is de kans op verkoudheid, griep en andere virussen. Deze ziekten kunnen uw immuunsysteem uitlekken en maken het moeilijker voor je lichaam en kunst om te genezen. Niet te vergeten dat uw artiest zou waarschijnlijk niet waarderen u passeren langs alle kiemen voor hen. Het is belangrijk dat je vitaminen in te nemen en te houden jezelf gezond, vooral als u overweegt om een ​​tattoo in deze tijd van het jaar. Als u enige tekenen van ziekte, wachten tot u zich beter voelt voordat u uw afspraak te maken. Vitaminen waarvan bekend is dat je immuunsysteem stimuleren zijn C en zink. Raadpleeg uw arts om te zien of deze vitaminen nuttig voor u kunnen zijn.

Als de zomer komt en je begint opnieuw uit te trekken uw shorts en tank tops, zult u helemaal klaar om te pronken met je nieuwe body art zijn!

Dit bericht is geplaatst in Tattoo 101 . Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.