Het kiezen van Uw Tattoo Design en waar deze te plaatsen

Je hebt besloten over de kunstenaar voor uw nieuwe tatoeage, maar nu is de vraag: wat te krijgen en waar deze te plaatsen. Hoewel dit allemaal echt een kwestie van persoonlijke voorkeur, zijn er enkele dingen die je kan helpen bij het ​​maken van deze beslissing.

The Pain Factor De vraag die ik krijg meeste vroeg is, "Waar komt het het meest pijn?". Nou, er zijn geen harde en snelle regels over dit onderwerp, maar op basis van vele meningen over de jaren, hier zijn enkele ideeën:

  • Meest pijnlijke gebieden:
  • Men - buik, rug, borst
  • Vrouwen - Enkel, Spine, Ribcage
  • Minste pijnlijke gebieden:
  • Men - Billen, Arm, Back
  • Vrouwen - buik, billen, Dij, Schouder

Overweeg Uw Professionaliteit Het is geweldig om te zien dat veel witte-boorden-professionals worden steeds getatoeëerd deze dagen. Het wordt steeds meer main-stream en aanvaardbaar op alle niveaus van het onderwijs, de achtergrond, en beroepen. Helaas, hoewel, dit betekent niet dat het is om de werkgevers of clientelle van de professionele werknemer aanvaardbaar. Voor het zetten van een tatoeage in een zeer zichtbare gebied van uw lichaam, zult u willen overwegen hoe het zal invloed hebben op mensen om je heen.

Uw Tattoo is een weerspiegeling van je U kunt kiezen uit de nieuwste tattoo gerelateerde tijdschrift, en vindt u een aantal voorbeelden van de grote kunstwerken van een aantal zeer "uitgesproken" zien tatoeages . Demons, seriemoordenaars en seksueel expliciete tatoeages kan zijn kunstig perfect, maar dit kan niet hoe je wilt dat mensen je zien. Wat je ook hebt getatoeëerd op je is de indruk mensen gaan over wat voor soort persoon je bent te krijgen. Toegegeven, dit is niemand's business, maar je eigen, maar als je wilt om een ​​bepaald beeld te projecteren, moet je tatoeages weerspiegelen.

Noodzaak van een aantal ideeën voor uw nieuwe tattoo? Uitchecken De Tattoo Gallery voor een aantal grote tattoo foto's ingezonden door fans en kunstenaars van over de hele wereld.

Dit bericht is geplaatst in Tattoo 101 . Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.