Peralatan Tattoo Itu tidak boleh diguna semula

Dari segi orang biasa, ini bermakna bahawa apa-apa yang artis tatu menggunakan pada anda harus dibuang selepas itu. Dakwat yang tidak digunakan TIDAK perlu kembali ke bekas asal! Ia tercemar dengan darah, dan harus melemparkan keluar.

Artis perlu menggunakan ini cawan kecil kecil yang dipanggil "topi dakwat" untuk meletakkan dakwat cukup dalam untuk tatu anda, dan apa sahaja yang ditinggalkan perlu dibuang. Begitu juga dengan air dan salap.

Ini membawa kepada fikiran titik lain: Ramai artis akan menggunakan deodoran untuk mewujudkan kesan yang lebih gelap salinan pemindahan pada kulit anda sebelum mereka mula tatu. Ini adalah satu kaedah yang sangat berkesan, tetapi artis harus tidak pernah menggunakan batang deodoran langsung pada kulit anda. Ia telah digunakan oleh pelanggan lain. Sebaliknya, deodoran itu perlu dihapuskan ke tisu dan tisu yang diletakkan pada kulit anda. Anda tidak boleh mempunyai hubungan secara langsung dengan batang deodoran. Jika mereka menyentuh anda dengan batang, siapa tahu berapa ramai orang lain mereka juga telah menyentuh dengannya.

Entri ini telah diposkan mengikut amalan Tattoo 101 . Bookmark permalink .

Komen yang ditutup.