Monroe Lävistykset Experience

Kuten monet lapset minun ikäiseni (15, lähes 16) Minulla on kiinnostunut lävistykset. Out of mitä olen tehnyt minun rakkain niistä kaikista on minun Monroe lävistyksiä (simuloitu kauneuden merkki edellä ylähuuli). Vaikka useimmat tytöt saavat bellybuttons lävistäneet minulla kiinnostunut lävistykset, jotka eivät ole niin yleisiä, ja siksi sain Monroe lävistyksiä kaksi kuukautta sitten.

Kaikki alkoi noin kuukausi ennen joulua. Olin saada kutinaa uuden lävistyksiä. Ensimmäinen Halusin kieleni tehdä, mutta se oli DEFINATE NO. Joten olen valinnut vähemmän valtavirran yksi ja pyysi Monroe lävistyksiä. Vanhempani sanoivat ei aluksi, mutta kun neljän viikon kysyy yhä uudelleen ja uudelleen he murtui ja sanoi kyllä. Kaksi päivää joulun jälkeen äitini sanoi voisimme mennä, kun minun hammaslääkäri nimittämistä ja saan lävistyksiä. Ollessaan hammaslääkäri Minulla oli toinen ajatuksia minun lävistyksiä. Mitä jos se sattuu todella huono? Mitä jos piercer sotkee ​​ja se on tehtävä uudelleen? Kun nämä huolet I chickened ulos ja sanoi hammaslääkäri tunnoton alue tulevaisuuden reikä, ja hän teki.

Flash tunnilla eteenpäin, ja minä seison tiskillä poiminta minun labret. Otin tavallinen kirurginteräs yksi pieni lila Stud pallo. Tämän jälkeen minulla oli 15 minuutin kuluttua, mutta lopulta minun hetki saapui. Olin johti pieneen huoneeseen, jossa ikkuna tuoli niin muut asiakkaat voivat katsella lävistykset, jos et mielessä. Lävistäjä, joka näytti Alec Baldwin, huolellisesti poiminut neulan ja varmisti se oli oikealla puolella. Puhdistuksen jälkeen kaikki mitä hän sanoi "Ok, nojata taaksepäin hieman (jotta hän voisi saada paremman kulma) ja sulje silmäsi." Ajattelin kuulla eräänlainen pop melu jälkeen neula meni läpi ihoni (lisätty neula sisälle suun poistua ulkopuolella kasvot), mutta en ole. Avaamisen jälkeen silmäni ihmetellä, jos se oli ohi katsoin suoraan peiliin ja näki kauneuden merkki. Olen avata ja sulkea suuni muutaman kerran, tunne tasainen takaisin minun ikenet. Se tuntui todella oudolta, mutta viileä.

Saatuaan puhdistusarkki ja suolaa sekoittaa veteen huuhteluun kanssa piercer kertoi millaista saippuaa käyttää (anti-bakteeri, kuten Dial tai Softsoap) ja kertoi minulle, että voisin käyttää minkäänlaista suuvettä niin kauan se ei on alkoholia siinä. Lisäksi hän kertoi minulle, haluaisin poimia joitakin ibuprofeenia turvotusta.

Jälkeen debytoi minun lävistyksiä aluksi sain oudosti ja kommentteja, joita en vieläkään. Omat lävistys parantunut todella hyvä ja valmiiden paranemista 3-4 viikon kuluessa. En ole vielä tilata erityisesti tehty labret minun Monroe mutta minulla on hauskaa muuttamalla pallot niin minun Monroe on erilainen sitten kaikkein kansojen. Olen nähnyt vain yksi toinen tyttö kotikaupunkini yksi, joten olen erittäin ainutlaatuinen, sillä lävistyksiä ei ole kovin suosittua täällä.

Ainoa asia, josta olen edelleen vihaan vuodesta saada minun lävistys on, kun ihmiset kysyvät tyhmiä kysymyksiä, kuten: "Tiedätkö sinulla on pala metallia yli huulen?" Haluaisin suositella tätä lävistyksiä kaikille, jotka haluavat saada yksi. Se on todella kaunis ja se tekee sinusta enemmän ainutlaatuinen. Myös milloin joku on alueella Ames, Iowa, pysähdy Asylum kampuksella kaupungissa. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja viileä, ja asetus on hyvin steriili.

- Sara S.

Tämä merkintä oli lähetetty Lävistykset 101 . Kirjanmerkki permalink .

Kommentit on suljettu.