Body Art: No Pain, No Gain

Όταν παρακολούθησα το ΝΤΑ (Εθνική Ένωση Tattoo) Σύμβαση το 2000, υπήρξε μια περίπτερο εκεί με δύο κυρίες που εκπροσωπεί την εταιρεία για την κρέμα Emla. Ένας από αυτούς, ιδίως, κρυφακούστηκε ωθώντας τα προϊόντα αυτά ως το μόνο τρόπο κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβιώσει ένα τατουάζ. Είπε "ιστορίες τρόμου" του πόνου που εμπλέκονται και ενθάρρυνε τους καλλιτέχνες τατουάζ να μεταφέρουν αυτά τα προϊόντα, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες που φοβούνται τον πόνο. Για να την ακούσουν, θα μπορούσε να είναι πεπεισμένοι ότι να πάρει ένα τατουάζ είναι μια σοβαρή τραυματική εμπειρία και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως τίποτα λιγότερο από μικρές χειρουργικές επεμβάσεις.

Να λειτουργούν;
Ας εξετάσουμε πώς λειτουργεί Emla. Η κρέμα ή το επίθεμα εφαρμόζεται στο δέρμα και θα πρέπει να περιμένετε 30 λεπτά για να τεθεί σε ισχύ. Μόλις αρχίζει να δουλεύει, διαρκεί μόνο για περίπου 30 έως 45 λεπτά. Ένα μεσαίου μεγέθους τατουάζ διαρκεί περίπου δύο ώρες. Αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να: (1) Απλώστε την κρέμα στο ένα τέταρτο της περιοχής να τατουάζ. (2) Περιμένετε 30 λεπτά. (3) Αρχίστε τατουάζ, και να σταματήσει μετά από 30 λεπτά όταν αρχίζει να φορέσει μακριά. (4) Απλώστε την κρέμα σε ένα άλλο 1/4 της περιοχής. (5) Περιμένετε 30 λεπτά. (6) Τατουάζ αυτή την ενότητα για μισή ώρα. (7) Απλώστε την κρέμα σε ένα άλλο 1/4 τμήμα της περιοχής. (8) Περιμένετε 30 λεπτά. (9) τατουάζ για άλλα 30 λεπτά. (10) Απλώστε την κρέμα στο τελευταίο τρίμηνο του τατουάζ. (11) Περιμένετε 30 λεπτά. (12) Τέλος τελειώσει το τατουάζ.

Έχετε μόλις έκλεισε ένα 2-ώρες τατουάζ σε ένα έργο 4+ ώρες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και ένα άλλο μειονέκτημα σε κρέμα Emla. Lara White-Καρλ είναι συνιδιοκτήτης του Τζάκσονβιλ στούντιο τατουάζ με το σύζυγό της, Jim "Finster" Καρλ στο Ιλλινόις. Είναι επίσης μια νοσοκόμα, και η ομιλία του Emla λέει, "Δεν έχει μόνο η Emla θαμπό για μόνο μισή ώρα ή έτσι, αλλά και όταν οι αποδόσεις αίσθηση, είναι ένα σοκ στο σύστημα και η δυσφορία αισθάνθηκε από το να τατουάζ γίνεται όλο και πιο επώδυνη. Χωρίς το Emla θα ήταν ενοχλητικό και πιθανώς ακόμη και ένα δυσφορία? ενώ με την Emla, η επιστροφή αίσθηση είναι δέκα φορές τι θα είχε γίνει αισθητές χωρίς την χρήση. "

Δεν έχω πάρει ποτέ Emla, αλλά δώδεκα-year-old κόρη μου παίρνει αίμα ισοπαλίες και IVs σε τακτική βάση κατά τη διάρκεια των ιατρικών επισκέψεων για το διαβήτη της. Μια φορά δόθηκε η δυνατότητα με τη χρήση του επιθέματος Emla να μειώσει τον πόνο του IV. Έχει δοκιμάσει, και είπε ότι ήταν πολύ περισσότερα προβλήματα από ό, τι άξιζε και τώρα προτιμά απλά να παραιτηθεί από κάθε πρόληψη του πόνου πριν αντλεί το αίμα της.

Τι γίνεται με λιδοκαΐνη ενέσεις;

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να πάρει ένα τατουάζ χωρίς κάποιου είδους πρόληψη του πόνου; Τι γίνεται με λιδοκαΐνη; Αυτό το ερώτημα τέθηκε στους πίνακες μηνυμάτων, και εδώ είναι ό, τι είπε σχετικά με αυτό κάποια από τα μέλη της εκεί:

  • "Έχω ακούσει κάποια από τα παιδιά στο κατάστημα λένε ότι όταν βάζετε κρέμα Emla ή οτιδήποτε άλλο για να μουδιάσει την περιοχή που νοθεύουν ή διογκώνεται το δέρμα και το κάνει πιο δύσκολο να κάνει το τατουάζ. »(susieq846)
  • "Λέω [πελάτες μου] θα αυξήσει την τιμή του τατουάζ / peircing. Δεν θα αφήσουμε κανέναν, αλλά ο γιατρός πυροβολήσει κάποιος με αυτά τα πράγματα. Επίσης, δεν αξίζει τον κόπο. Το πλάνο θα πονέσει περισσότερο από ό, τι το τατουάζ / τρύπημα , και αν δεν πονάνε, πώς ξέρετε ότι είστε πάρει τατουάζ / τρυπημένα; Πραγματικά, αν χρειάζεστε ένα πλάνο για να πάρει [ένα τατουάζ], τότε μάλλον δεν χρειάζεται μία. »(Kittycrazy)
  • "Πω πω, δεν μπορώ να φανταστώ τη χρήση κάτι για να μουδιάσει [το δέρμα] για τίποτα. Αυτός είναι όλος ο σκοπός του τατουάζ και piercings - αφορούν τον πόνο. Εγώ προσωπικά να πάρετε μια συνολική βιασύνη από τον πόνο. Ενδορφίνες μου κλωτσήσει και εγώ πραγματικά να πάρει υπνηλία κατά τη διάρκεια της τατουάζ μου. Pleasure πέρα ​​από τον πόνο. »(Smilieone)
  • "Όποιος δεν μπορεί να χειριστεί τον πόνο, δεν μπορεί να χειριστεί τη σοβαρότητα του να πάρει ένα τατουάζ ή τρύπημα έτσι κι αλλιώς!» (Nipplesnmore)

    Το γεγονός του θέματος είναι, να πάρει ένα τατουάζ ή τρύπημα απλά δεν είναι τόσο κακό! Αλλά είναι "δικαίωμα διέλευσης" που για πολλούς θα πρέπει να κερδίσει με την αντιμετώπιση της δυσφορίας που μπορεί να πάει μαζί με αυτό. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το κάνετε αυτό, ίσως ένα τατουάζ ή τρύπημα δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Αν θέλετε πραγματικά ένα τατουάζ ή τρύπημα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να "επιβιώσει" τους χωρίς να περάσει από όλα τα προβλήματα αυτών των μούδιασμα προϊόντων.

  • Αυτή η εγγραφή δημοσιεύτηκε στο Body Piercing 101 . Bookmark η Permalink .

    Τα σχόλια είναι κλειστά.