Ο Δρ Numb Τατουάζ και Body Piercing Οδηγός

Αυτή η σελίδα θα σας θέσει στο σωστό δρόμο για να μάθουν για τατουάζ και / ή τρυπήματα σώμα σε μια απλή αλλά περιεκτική μορφή. Τα άρθρα αυτά έχουν σχεδιαστεί με τον αρχάριο στο μυαλό και είναι γραμμένο έτσι ώστε να παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να είναι υπερβολικά επαχθείς με περιττές λεπτομέρειες.

DR. Numb τοπικό αναισθητικό CREAM

Τοπικό αναισθητικό Τατουάζ
Διάτρηση Αφαίρεση Τατουάζ
Αποτρίχωση Αυξητική
Μόνιμη Καλλυντικά Άλλες μικρές χειρουργικές επεμβάσεις

Body Piercing 101

Τατουάζ 101


Body Piercing 101 - Σχεδιασμός, πάρει και φροντίδα για ένα νέο Διάτρηση

Αν σας ενδιαφέρει να πάρει ένα τρύπημα του σώματος, αλλά δεν είστε βέβαιοι πού να αρχίσετε, είστε στο σωστό μέρος. Αυτές οι σελίδες θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα βασικά του piercing σώματος για να σας βοηθήσει να έχετε μια καλή εμπειρία.
Πώς να Ασφαλής τεντώσει Διάτρηση
Αν σας ενδιαφέρει να απλώνεται ένα piercing, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την τελική απόφαση. Αυτό το άρθρο ασχολείται με τα καλύτερα και τα χειρότερα τρόπους για να τεντώσει ένα τρύπημα και προσφέρει προτάσεις για το πώς να καθορίσει εάν το τέντωμα είναι η σωστή επιλογή για εσάς.
Body Piercing Βασικά στοιχεία για αρχάριους
Εάν σκέφτεστε για να πάρει ένα τρύπημα του σώματος και έχετε απορίες θα πρέπει να έχετε απαντήσει, ο δείκτης αυτός θα σας οδηγήσει στις πληροφορίες που χρειάζεστε.

All About θηλή τρυπήματα
Σε απάντηση στα πολλά μηνύματα που έχω λάβει, εδώ είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις θηλή piercing απάντησε.
Ενοχλητικές ερωτήσεις!
Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις για να πάρει ένα τατουάζ ή τρύπημα που είναι δύσκολο, ακόμη και αμηχανία, να ρωτήσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έγκυρο και σημαντικό. Εδώ θα βρείτε αυτές τις ερωτήσεις που τέθηκαν, και απάντησε, για εσάς.
Γεννητικών τρυπήματα για τους άνδρες και τις γυναίκες
Αν σκέφτεστε να πάρει ένα τρύπημα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πρώτα. Μάθετε τι τρυπήματα είναι διαθέσιμες και τι τους πιθανούς κινδύνους και τους περιορισμούς που πάει με το καθένα από αυτά.
Πώς προφέρετε Labret;
Μπορεί να φαίνεται σαν μια ανόητη ερώτηση, μέχρι να βρείτε την απάντηση.
Πώς να ανοίξετε και αλλαγή CBR κοσμήματα σας
ΠΑΣ (σε αιχμαλωσία χάντρα δαχτυλίδια) μπορεί να είναι το είδος των δύσκολο να πάρει έξω και θέτοντας σε. Αν και είναι πάντα προτιμότερο να αφήσουμε διατρυπών σας να το κάνει για σας, έρχεται μια στιγμή που όλοι πρέπει να αλλάξουμε τη δική μας κοσμήματα. Τουλάχιστον να μάθουν πώς να το κάνουμε σωστά, ώστε να μην βλάψουν τον εαυτό σας ή να καταστρέψει το κόσμημά σας.
Piercing - Η Vs. Gun Η βελόνα
Το piercing όπλο χρησιμοποιείται ευρέως σε εμπορικό κέντρο και τα πολυκαταστήματα - και επαγγελματική piercing καλλιτέχνες θέλουν να το δουν να απαγορευτεί. Γιατί; Μάθετε γιατί το όπλο είναι τόσο επικίνδυνη και πώς η βελόνα συγκρίνει.
Piercing Gallery
Αν θέλετε να πάρετε ιδέες για το τρύπημα ή απλά θέλετε να δείτε πώς ένα συγκεκριμένο piercing φαίνεται στην "πραγματική ζωή", ελέγξτε την γκαλερί. Φωτογραφίες που υποβάλλονται από τους οπαδούς και τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Σκουλαρίκια για αρχάριους
Αυτός ο οδηγός με τις συμβατικές piercings θα σας πάρει ξεκίνησε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν να αφήσει ένας ξένος σακί τρύπες σε εσάς.
Σκουλαρίκια του ωτός - Τι και πού βρίσκονται
Ξέρετε πόσα δυνατό τρυπήματα υπάρχουν σε ένα μικροσκοπικό αυτί; Ξέρετε κόγχη σας από daith σας; Αν όχι, αυτό το λεπτομερή οδηγό πληροφοριών στο αυτί είναι για σας.
Θα έπρεπε να Συμβουλή τατουάζ σας ή Piercing Καλλιτέχνης;
Σε περίπτωση που ανατραπεί το τατουάζ ή τρύπημα σας καλλιτέχνη; Μάθετε ποιες είναι οι επαγγελματίες που το σκέφτομαι και πώς μπορείτε να δώσετε την καλύτερη συμβουλή χωρίς να ξοδέψετε ένα επιπλέον δεκάρα.

Τατουάζ 101 - Σχεδιασμός, πάρει και φροντίδα για ένα τατουάζ

Εάν είστε νέοι στην ιδέα του να πάρει ένα τατουάζ, υπάρχει πολύ περισσότερο που πρέπει να ξέρετε ό, τι ακριβώς ό, τι σχέδιο που θέλετε να πάρετε. Εδώ είναι τα βασικά που πρέπει να μάθετε πριν πάρετε την κατάδυση.
Πώς να πάρετε μια καλή καθαρή εικόνα του τατουάζ σας
Κάνοντας μια καλή, καθαρή εικόνα του τατουάζ σας δεν πρέπει να είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά λάθη που κάνουν ότι ως αποτέλεσμα κακής ποιότητας φωτογραφίες. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη λήψη έναν πυροβολισμό του τατουάζ σας, που δικαιώνει το έργο του καλλιτέχνη.
Tattoo εθιμοτυπία - Μια καλλιτέχνης τατουάζ Στόμια Σχετικά ασεβείς Πελάτες
Όταν ένας καλλιτέχνης τατουάζ κάνει ένα λάθος, γίνεται είδηση. Αλλά οι περισσότεροι καλλιτέχνες τατουάζ ασχοληθεί με πολλά ενοχλητικά πελάτες σε καθημερινή βάση και κανείς δεν δίνει ποτέ την προσοχή. Κάθε τώρα και τότε, ένας καλλιτέχνης παίρνει στο σημείο όπου έχουν πάρει όσο μπορεί να χειριστεί και να έχουν τη διαφυγή. Και στο μεταξύ τα λόγια κατάρα και φωνές, υπάρχουν τα λόγια της σοφίας που όλοι μας πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά. Εδώ είναι μερικά μαργαριτάρια της σοφίας από έναν καλλιτέχνη τατουάζ στην άκρη.

Πλήρης οδηγός για να πάρει ένα τατουάζ
Αν έχετε ερωτήσεις για να πάρει ένα τατουάζ, αυτό είναι όπου μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις.
Ποια πονάει περισσότερο - Σκιαγραφώντας ή Σκίασης;
Μήπως η σκίαση του ένα τατουάζ πονέσει περισσότερο ή λιγότερο από την περιγράφοντας;
Να πάρει ένα τατουάζ - Το Βήμα προς βήμα διαδικασία
Φωτογραφίες και explanantions της όλης διαδικασίας του να πάρει ένα τατουάζ από το να γεμίσει τη γραφική εργασία σας με το περπάτημα με φρέσκα νέα μελάνι.
Οδηγός για αρχάριους για να πάρει ένα τατουάζ
Πού να αρχίσω και τι να κάνει για να πάρει το πρώτο σας τατουάζ. Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, και σωτήρια πληροφορίες που δεν γνωρίζουν καν τι χρειάζεται.
Flash Faux Pas και Tattoo εθιμοτυπία
Μερικοί άνθρωποι έχουν γίνει πολύ τεμπέλης και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε flash για την επιλογή του σχεδιασμού τατουάζ τους - ή, ακόμη χειρότερα, να κλέψουν κάποιο τατουάζ άλλου.
Δωρεά και Τατουάζ Αίματος
Δυστυχώς, τα νέα τατουάζ και αιμοδοσία απλά δεν αναμειγνύονται. Αν σκέφτεστε να κάνετε είτε στο άμεσο μέλλον, εδώ είναι κάποια τροφή για σκέψη.
Body Art για αρχάριους
Αυτό το χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί μόνο για αρχάριους. Απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις και ακόμη και μερικά πράγματα που δεν είχα συνειδητοποιήσει όσα πρέπει να γνωρίζετε. Μάθετε πώς να επιλέξετε ένα καθαρό στούντιο και έναν έγκριτο καλλιτέχνης για να κρατήσει από να πάρει μια ασθένεια ή κακό τατουάζ.
Bullsh% #! - Ημι Μόνιμη Τατουάζ
Παρά τις φήμες ότι υπάρχει ένα είδος ημι-μόνιμο τατουάζ που διαρκεί μόνο λίγους μήνες ή χρόνια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη.
Αγοραστής Beware: ξέρετε τι παίρνετε
Προτού να πάρετε αυτό το ωραίο κινέζικα ή Kanji τατουάζ, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε ή θα μπορούσατε να καταλήξετε κόκκινο στο πρόσωπο.
Πειστική τους γονείς σου;
Θέλετε ένα τατουάζ ή τρύπημα πραγματικά κακή, αλλά η μαμά και ο μπαμπάς λένε όχι. Πώς μπορείτε να τους πείσετε να σας αφήσει να το πετύχουμε; Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για το σκεπτικό με τους λαούς.
Ενοχλητικές ερωτήσεις!
Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις για να πάρει ένα τατουάζ ή τρύπημα που είναι δύσκολο, ακόμη και αμηχανία, να ρωτήσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έγκυρο και σημαντικό. Εδώ θα βρείτε αυτές τις ερωτήσεις που τέθηκαν, και απάντησε, για εσάς.
Πόσο πραγματικά κακό ???
Εάν ανησυχείτε για τον πόνο που εμπλέκονται στο να πάρει ένα τατουάζ, αφήστε αυτό να σας βοηθήσει να αναιρέσει τους φόβους σας. Αυτό σας βοηθά να βάλετε τον πόνο στην προοπτική και να σας δώσει άλλα πράγματα για να επικεντρωθεί σε.
Μελάνι Χημεία - Τι σημαίνει το τατουάζ σας;
Τι δεν ξέρετε μπορεί να σας βλάψει - από Χημείας Οδηγός, Anne-Marie Helmenstine.
Τοπικά αναισθητικά όπως η Emla κρέμα και λιδοκαΐνη είναι θαυμάσια προϊόντα για την ιατρική τους ασθενείς, αλλά δεν έχουν καμία θέση στη βιομηχανία τατουάζ;
Προσωπικές Μαρτυρίες και εμπειρίες
Ακόμα δεν είναι σίγουρος; Διαβάστε αυτές τις εμπειρίες και να πάρετε κάποιες πρακτικές συμβουλές από άλλους που έχουν ήδη "ήταν εκεί".
Θα έπρεπε να Συμβουλή τατουάζ σας ή Piercing Καλλιτέχνης;
Σε περίπτωση που ανατραπεί το τατουάζ ή τρύπημα σας καλλιτέχνη; Μάθετε ποιες είναι οι επαγγελματίες που το σκέφτομαι και πώς μπορείτε να δώσετε την καλύτερη συμβουλή χωρίς να ξοδέψετε ένα επιπλέον δεκάρα.
Tattoo Gallery
Αν ψάχνετε για ιδέες για το τατουάζ σας, ελέγξτε την γκαλερί. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της τέχνης τατουάζ που υποβλήθηκαν από τους καλλιτέχνες και τους οπαδούς από όλο τον κόσμο. Δείτε το όμορφο έργο από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες.
Τατουάζ και μαυρίσματος
Αν έχετε τατουάζ θέλετε να συνεχίσετε να ψάχνετε ωραία, ίσως να θέλετε να σκεφτούν δύο φορές πριν κάνετε μπάνιο στον ήλιο ή να επισκεφθείτε το σολάριουμ.
Τατουάζ: Δεν χέρια, Δεν Πόδια, No Face - Γιατί;
Πολλά στούντιο έχουν πολιτικές ενάντια κάνει τατουάζ στα χέρια, τα πόδια ή το πρόσωπο. Μερικοί καλλιτέχνες αισθάνονται αρκετά έντονα γι 'αυτό να χαμηλώσουμε το επιχειρηματικό δυναμικό, αρνούμενη να κάνει αυτό το είδος του τατουάζ. Αλλά ποια είναι η μεγάλη διαπραγμάτευση;
Η διαδικασία Τατουάζ
Δεν ξέρω τι να περιμένουμε; Αυτό το άρθρο σας λέει βήμα-βήμα, με φωτογραφίες, πώς ακριβώς ένα τατουάζ εφαρμόζεται από την αρχή μέχρι το τέλος.
Βάρος Διακύμανση & Ραγάδες
Περισσότερες απαντήσεις στις ενοχλητικές ερωτήσεις σας, την εστίαση αυτής της εβδομάδας είναι με τη διακύμανση του βάρους και ραγάδες. Πώς μπορούν να επηρεάσουν ένα υπάρχον τατουάζ, και μπορεί να τεντώσει τα σήματα να τατουάζ πάνω;
Τι πρέπει να ξέρετε για Ta Moko (Μαορί) Τατουάζ
Λένε ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου η μίμηση είναι στην πραγματικότητα μια προσβολή, δεν κολακεία. Μαορί Τα Moko είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.
Πότε είναι ασφαλές το ξύρισμα πάλι;
Γένια μπορεί να έχει φαγούρα και ενοχλητικό, αλλά σίγουρα κερδίζει ναυάγιο τατουάζ από την πρόωρη ξύρισμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.