Д-р Numb Татуировки и пиърсинг Справочник

Тази страница ще ви направи по правилния път, за да научите за татуировки и / или пиърсинги по тялото в една проста, но пълна формат. Тези предмети са проектирани с начинаещи в ума и са написани така, че да осигури необходимата информация без да е прекалено обременяващо с ненужни подробности.

DR. Numb местна упойка CREAM

Местната упойка Татуировка
Пронизителен Премахване на татуировки
Епилация Нарастващ
Постоянни Cosmetics Други малки хирургически процедури

Пиърсинг 101

Tattoo 101


Пиърсинг 101 - Планиране, Първи и Грижа за New пиърсинг

Ако сте заинтересувани от получаването на боди пиърсинг, но не сте сигурни къде да започнете, вие сте на правилното място. Тези страници ще ви помогнат да научите основите на боди пиърсинг, за да имате добър опит.
Как безопасно да Протегни пиърсинг
Ако сте заинтересувани от разтягане пиърсинг, има неща, които трябва да знаете, преди да вземе окончателно решение. Тази статия се обсъждат най-добрите и най-лошите начини да се простират на пиърсинг и дава предложения за това как да се определи дали стречинг е правилният избор за вас.
Пиърсинг Основи за начинаещи
Ако си мислиш за получаване на боди пиърсинг и има въпроси, които се нуждаят от отговориха, този индекс ще ви доведе до необходимата ви информация.

All About Фитенги Piercings
В отговор на многобройните писма, които получих, тук са най-честите въпроси зърно Обеци отговориха.
Неудобни въпроси!
Има някои въпроси за получаване на татуировка или пиърсинг, които са трудни, дори неудобно, да попитам. Но това не означава, че те не са валидни и важни. Тук ще намерите тези въпроси, зададени, и отговори, за вас.
Гениталните Piercings за мъже и жени
Ако си мислиш за получаване на пиърсинг в гениталната област, има няколко неща, които трябва да разгледат на първо място. Разберете какво пиърсинги са на разположение и какви рискове и възможни ограничения излизат с всеки един от тях.
Как да Произнесете лабрет?
Тя може да изглежда като глупав въпрос, докато не разберете отговора.
Как да отворите & Променете CBR Бижута
CBRs (отглеждани на топчета пръстени) може да бъде вид сложно изваждане и поставяне инча Въпреки че тя винаги е препоръчително да се позволи снаряд го направя за теб, идва време, когато всички ние трябва да променим нашата собствена бижута. Най-малко се научат как да го направя така, за да не нарани себе си или да съсипе бижута.
Пиърсинг - The Gun Vs. Иглата
Пиърсингът оръжието се използва широко в молове и универсални магазини - и професионални пробиващи артисти искам да го видя забранена. Защо? Разберете защо оръжието е толкова опасно и как иглата сравнява.
Пиърсинг Gallery
Ако искате да получите идеи за пиърсинг или просто искате да видите как даден пиърсинг изглежда в "реалния живот", разгледайте галерията. Снимки, представени от фенове и артисти от цял ​​свят.
Piercings за начинаещи
Това ръководство на конвенционалните пиърсинги ще можете да започнете в правилната посока. Разберете какво трябва да знаете, преди да споделите с непознат мушкам дупки във вас.
Piercings на ухото - Какво и къде са те
Знаеш ли колко е възможно пиърсинги има в една малка ухото? Смятате ли, че вашият абсида от вашия daith? Ако не, това детайлна информация за употреба на ухото е за вас.
Трябва ли да Съвет вашата татуировка или пиърсинг Изпълнител?
Трябва ли да избие си татуировка или пиърсинг художник? Разберете какво мислят професионалистите за това и как може да се получи най-добрият върха, без да харчите допълнително стотинка.

Tattoo 101 - Планиране, Първи и Грижа за Tattoo

Ако сте нови в идеята за получаване на татуировка, има много повече трябва да знаете от какво точно дизайн искате да получите. Ето основните неща, които трябва да научите, преди да приемете предизвикателството.
Как да се вземе добър Clean Снимка на вашата татуировка
Като добра, чиста картина на вашата татуировка, не трябва да бъде трудно, но има и много общи грешки хората правят, че в резултат на лошо качество на снимките. Ето някои съвети за заснемане на вашата татуировка, която прави работата на правосъдието на художника.
Tattoo Etiquette - татуист Vents За неуважително Клиенти
Когато татуист прави грешка, тя става водеща новина. Но повечето татуисти се занимават с много досадни клиенти на дневна база и никой никога не обръща внимание. Всеки сега и тогава, художник стигне до точката, където те са взели толкова, колкото те могат да се справят и те трябва да се излее. И между тях проклятието думите и виковете, там са думи на мъдростта, че всички ние трябва да вземат присърце. Ето някои бисери на мъдростта от татуист на ръба.

Пълно ръководство за получаване на татуировка
Ако имате въпроси за получаване на татуировка, това е мястото, където ще намерите отговорите.
Кои Hurts More - Очертаване или Shading?
Дали засенчване на татуировка боли повече или по-малко от очертаването?
Получаване на татуировка - The стъпка по стъпка процеса
Снимки и explanantions на целия процес на получаване на татуировка от попълване на документи, за да се разхождаш с прясно ново мастило.
Ръководство за начинаещи получаване на татуировка
Откъде да започнем и какво да направя, за получаване на първата си татуировка. Отговори на често задавани въпроси, и животоспасяваща информация можете дори не знае ли, че е необходимо.
Flash гаф и Tattoo Etiquette
Някои хора са станали много мързеливи и разчитат твърде много на флаш за избора им татуировка дизайн - или по-лошо, те крадат чужда татуировка.
Донорството и татуировки Blood
За съжаление, новите татуировки и кръводаряването просто не се смесват. Ако обмисляте нито една в близко бъдеще, тук е малко храна за размисъл.
Body Art за начинаещи
Тази функция е предназначена само за начинаещи. Той отговаря на най-често задаваните въпроси и дори някои неща, които не осъзнават, което трябва да знаете. Научете как да изберете чиста студио и един уважаван художник, за да предпази от развитие на заболяване или лошо татуировка.
Bullsh% #! - Полу татуировки
Въпреки слуховете, че има нещо като полу-постоянни татуировки, че трае само няколко месеца или години, това е нищо повече от една измама.
Купувач Пазете се: Знай какво сте се
Преди да се получи, че хубаво китайски или канджи татуировка, уверете се, че знаете точно какво сте се или бихте могли да постигнете зачервяване на лицето.
Убедителни Вашите родители?
Искаш ли татуировка или пиърсинг наистина лошо, но мама и татко да кажа не. Как можете да ги убеди да ви позволи да го направи? Ето някои полезни съвети за разискваше с хора.
Неудобни въпроси!
Има някои въпроси за получаване на татуировка или пиърсинг, които са трудни, дори неудобно, да попитам. Но това не означава, че те не са валидни и важни. Тук ще намерите тези въпроси, зададени, и отговори, за вас.
Колко ли наистина боли ???
Ако сте загрижени за болката, участващи в получаване на татуировка, нека това да ви помогне да се отмени страховете си. Тя ви помага да се сложи болката в перспектива и ще ви даде други неща, за да се съсредоточи върху.
Ink Chemistry - Какво има в вашата татуировка?
Какво не знаете може да ви нарани - от Chemistry Guide, Anne Marie Helmenstine.
Локалните анестетици като EMLA крем и лидокаин са прекрасни продукти за медицински пациенти, но те имат и да е място в татуировка индустрия?
Лични Препоръки и преживявания
Все още не сте сигурни? Прочетете тези преживявания и да получите някои практически съвети от други, които вече са "били там".
Трябва ли да Съвет вашата татуировка или пиърсинг Изпълнител?
Трябва ли да избие си татуировка или пиърсинг художник? Разберете какво мислят професионалистите за това и как може да се получи най-добрият върха, без да харчите допълнително стотинка.
Tattoo Gallery
Ако търсите за идеи за вашата татуировка, разгледайте галерията. Преглед чрез снимки на татуировка изкуство, представено от артисти и фенове от цял ​​свят. Вижте красиво произведение от някои от най-добрите артисти.
Татуировки и солариум
Ако имаш татуировки, които искате да продължим да търсим хубаво, може да искате да се замислим, преди да слънце къпят или посетете солариум.
Татуировки: Няма ръце, Не Feet, No Face - Защо?
Много студия имат политики срещу занимават с татуировки по ръцете, краката или лицето. Някои художници чувстват достатъчно силно за него, за да се обърнат за определяне потенциала на бизнеса, като отказва да направи този вид татуировка. Но това, което е най-голямата сделка?
Процесът на Tattoo
Не знам какво да очаквам? Тази статия ви казва стъпка по стъпка, със снимка, как точно татуировка се прилага от началото до края.
Тегло Колебания и стрии
Повече отговори на вашите неудобни въпроси, фокус тази седмица е на теглото на колебание и стрии. Как те могат да повлияят на съществуваща татуировка, както и да се излегнете марка бъдат татуирани върху?
Какво трябва да знаете за Ta Moko (маорски) Tattoo
Те казват, че имитацията е най-искрените форма на ласкателство. В някои случаи това е вярно. Но има и случаи, когато имитация всъщност е обида, не ласкателство. Маорски Ta Moko е един от тези случаи.
Кога е безопасно да се обръсне отново?
Стърнища може да бъде сърбящ и досадно, но това, че бие разбитата татуировка от преждевременно бръснене.

Коментарите са забранени.