Получаване на татуировка - процеса стъпка по стъпка

Документи и плащане

Ако си мислиш за получаване на първата си татуировка, но не са запознати с процеса, мисълта може да се срещнем с очакване. Страх от неизвестното, понякога може да ни попречил да правят неща, които наистина искат да направят. Може да се притеснявате, че ще боли много. Може би се опасяват, че няма да знам дали художникът се прави нещо нередно.

Най-доброто, което можете да направите, е да се образоват относно процеса на прилагането на татуировка, и по този начин вие ще бъдете подготвени и знаят какво да очакват, когато седиш на стола на художника. И така, как се прави татуировка се прилага върху кожата? От началото до края, тази статия ще ви кажа точно как човешката кожа се превръща в красиво произведение на изкуството.

Моля, имайте предвид, че следната схема описва най-благоприятно положение за получаване на татуировка. Винаги ще има разлики между един художник и следващата, но всеки голям отклонение от тези насоки може да означава проблем.

След като сте решили на вашата татуировка дизайн и художник, ще се изисква да представи валиден документ за самоличност за доказателство за възрастта си. Вие също може да се попита за вашия адрес и телефонен номер, така че си артист може да се свържем с вас в бъдеще, ако е необходимо. В повечето студия, плащането трябва да бъде извършено преди се предоставят услуги. Тя е до всяко студио, за да решат кои методи на плащане, те приеме. Независимо от метода, плащате с, се уверете, че те ви дават разписка.

Този пост беше публикуван в Tattoo 101 . Bookmark на Постоянна връзка .

Коментарите са забранени.